Sitting in my character to be so
2 participanți
Pagina 1 din 1
Sitting in my character to be so
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor sau intamplarilor.
Cap 1
Era o zi frumoasa in satul Konoha.Doi adolescenti mergeau grabiti spre biroul hokaghelui,Tsunade.
Sakura,o fata inalta,cu parul roz si forme bine conturate si Naruto,un baiat inalt, blond(cateodata
si la creier),cu ochii albastrii.Ajunsi acolo il vazura pe Danzou furios iar pe hokaghe ingandurata,
Intrara iar Danzou spuse:
- Aici erati ,de ce mi-ati dat foc la casa ?
-M-ati dezamagit ! exclama Tsunade.
Sakura facand pe nevinovata spuse:
-Doamna Tsunade ,cum puteti sa il credeti pe el? incepu Sakura sa planga. Defapt ea si Naruto
jucau teatru nestiind ca in spatele lor stateau 3 persoane care au plecat demult din sat.
-Danzou cum indraznesti sa imi faci elevii preferati sa planga ?spuse Tsunade.
In timp ce hokaghele il certa pe Danzou,Sakura si Naruto se strambau la el .Terminandu-si cearta,
Tsunade pleaca dupa niste documente si ii lasa singuri in birou.
-Auzi ,Danzou te-ai facut cam rosu la fata nu crezi ? Spusese asta deoarece l-au enervat.
-Recunoaste ,te-am facut!spuse Naruto.
-In loc sa va antrenati pentru a te razbuna (arata spre Sakura) si pentru a-l aduce pe Sasuke inapoi voi va prostiti !
spuse Danzou
-Lasa Danzou ca am renuntat la razbunare ! spuse cu mandrie Sakura
-Cum!?
-Ce ai auzit ! Sti de ce?
-........
-Lasa ca iti spun eu ,am 3 motive
1- daca as fi ajuns sa o omor pe surioara mea ,dupa aceea as fi aflat ca a fost pusa de sat sa imi omoare parintii si as fi distrus satul ;
2- partial o iubesc;
3-se casatoreste cu Itachi si gandul ca o sa am nepotei ma incanta!
-Si la mine de ce sa ma mai chinuiesc cand Sasuke este deja in sat? spuse Naruto
-Unde este? intreba Danzou.
-Este chiar langa tine! spuse Sakura cu o usoara tenta glaciara in glas.Defapt Sakura nu prea mai era interesata de Sasuke.Tsunade intorcandu-se cu acele documente spuse:
-Acum sa va spun de ce v-am chemat cu adevarat aici ! Am o surpriza !
-Daca prin faptul ca cei din spatele nostru este o surpriza, atunci spune care este surpriza din venirea lor aici ! spuse Sakura nervoasa
-Sakura nu uita cat ai plans dupa colegul tau de echipa ! exclama Tsunade furioasa.
-Fostul! spuse sakura.
Auzind asta naruto si sasuke s-au cam intristat dar si-au revenit repede.
-In orice caz "Casa de piatra" ! spuse Naruto fericit
-Multumim! exclama itachi si saya(saya era numele surorii sakurei)
-Ei bine,va las sa vorbiti in timp ce le aratati satul ,sunt sigura ca nu prea mai stiu locurile?intreba tsunade.
Ei aprobara si plecara.
-Doamna ,eu nu prea pot deoarece trebuie sa ma antrenez! spuse sakura
-Am o idee ce-ar fi sa va duceti toti sa va antrenati ? spuse tsunade.
-bine,spusera toti
Sakura ofta exasperata dar doar ca sa nu o auda nimeni,nestiind ca a fost auzita de sasuke care avea un zambet ciudat pe fata.ajunsi acolo au inceput pe rand sa se antreneze,prima fiind sakura
-Deci mai intai vreu sa zdrobesti un pom , o piatra si mai apoi sa faci o gaura in pamant ! spuse sasuke stiind ca nu o sa poata sa faca asta .
-Atat ?!
Sakura incepu cu pomul facundu-l doar aschii,apoi piatra facand-o praf si apoi pamantul facand o gaura foarte mare si in lungime si in latime.Toti erau uimiti mai putin Naruto care stia cat de puternica devenise colega sa.Sasuke vazand cat de puternica este incepu sa se enerveze pentru ca era mult mai puternica si mult mai draguta decat atunci cand a plecat.Dar scuzati-mi inpolitetea Sasuke era un baiat brunet inalt cu ochii onixului si foarte frumos. ,Itachi era un tip mai mare cu trei ani decat sasuke si era inalt cu ochii onixului si parul legat la spate intr-o coada iar Saya ,sora sakurei o fata cu parul roz cu suvite brunete ,inalta si cu forme bine conturate la fel ca sora sa .
va promit ca va fii mai multa descriere
nu am mai avut ce sa-i fac acestui capitol
Cap 1
Era o zi frumoasa in satul Konoha.Doi adolescenti mergeau grabiti spre biroul hokaghelui,Tsunade.
Sakura,o fata inalta,cu parul roz si forme bine conturate si Naruto,un baiat inalt, blond(cateodata
si la creier),cu ochii albastrii.Ajunsi acolo il vazura pe Danzou furios iar pe hokaghe ingandurata,
Intrara iar Danzou spuse:
- Aici erati ,de ce mi-ati dat foc la casa ?
-M-ati dezamagit ! exclama Tsunade.
Sakura facand pe nevinovata spuse:
-Doamna Tsunade ,cum puteti sa il credeti pe el? incepu Sakura sa planga. Defapt ea si Naruto
jucau teatru nestiind ca in spatele lor stateau 3 persoane care au plecat demult din sat.
-Danzou cum indraznesti sa imi faci elevii preferati sa planga ?spuse Tsunade.
In timp ce hokaghele il certa pe Danzou,Sakura si Naruto se strambau la el .Terminandu-si cearta,
Tsunade pleaca dupa niste documente si ii lasa singuri in birou.
-Auzi ,Danzou te-ai facut cam rosu la fata nu crezi ? Spusese asta deoarece l-au enervat.
-Recunoaste ,te-am facut!spuse Naruto.
-In loc sa va antrenati pentru a te razbuna (arata spre Sakura) si pentru a-l aduce pe Sasuke inapoi voi va prostiti !
spuse Danzou
-Lasa Danzou ca am renuntat la razbunare ! spuse cu mandrie Sakura
-Cum!?
-Ce ai auzit ! Sti de ce?
-........
-Lasa ca iti spun eu ,am 3 motive
1- daca as fi ajuns sa o omor pe surioara mea ,dupa aceea as fi aflat ca a fost pusa de sat sa imi omoare parintii si as fi distrus satul ;
2- partial o iubesc;
3-se casatoreste cu Itachi si gandul ca o sa am nepotei ma incanta!
-Si la mine de ce sa ma mai chinuiesc cand Sasuke este deja in sat? spuse Naruto
-Unde este? intreba Danzou.
-Este chiar langa tine! spuse Sakura cu o usoara tenta glaciara in glas.Defapt Sakura nu prea mai era interesata de Sasuke.Tsunade intorcandu-se cu acele documente spuse:
-Acum sa va spun de ce v-am chemat cu adevarat aici ! Am o surpriza !
-Daca prin faptul ca cei din spatele nostru este o surpriza, atunci spune care este surpriza din venirea lor aici ! spuse Sakura nervoasa
-Sakura nu uita cat ai plans dupa colegul tau de echipa ! exclama Tsunade furioasa.
-Fostul! spuse sakura.
Auzind asta naruto si sasuke s-au cam intristat dar si-au revenit repede.
-In orice caz "Casa de piatra" ! spuse Naruto fericit
-Multumim! exclama itachi si saya(saya era numele surorii sakurei)
-Ei bine,va las sa vorbiti in timp ce le aratati satul ,sunt sigura ca nu prea mai stiu locurile?intreba tsunade.
Ei aprobara si plecara.
-Doamna ,eu nu prea pot deoarece trebuie sa ma antrenez! spuse sakura
-Am o idee ce-ar fi sa va duceti toti sa va antrenati ? spuse tsunade.
-bine,spusera toti
Sakura ofta exasperata dar doar ca sa nu o auda nimeni,nestiind ca a fost auzita de sasuke care avea un zambet ciudat pe fata.ajunsi acolo au inceput pe rand sa se antreneze,prima fiind sakura
-Deci mai intai vreu sa zdrobesti un pom , o piatra si mai apoi sa faci o gaura in pamant ! spuse sasuke stiind ca nu o sa poata sa faca asta .
-Atat ?!
Sakura incepu cu pomul facundu-l doar aschii,apoi piatra facand-o praf si apoi pamantul facand o gaura foarte mare si in lungime si in latime.Toti erau uimiti mai putin Naruto care stia cat de puternica devenise colega sa.Sasuke vazand cat de puternica este incepu sa se enerveze pentru ca era mult mai puternica si mult mai draguta decat atunci cand a plecat.Dar scuzati-mi inpolitetea Sasuke era un baiat brunet inalt cu ochii onixului si foarte frumos. ,Itachi era un tip mai mare cu trei ani decat sasuke si era inalt cu ochii onixului si parul legat la spate intr-o coada iar Saya ,sora sakurei o fata cu parul roz cu suvite brunete ,inalta si cu forme bine conturate la fel ca sora sa .
va promit ca va fii mai multa descriere
nu am mai avut ce sa-i fac acestui capitol
Pebbles♥miaaauu- Admin
- Sex : Mesaje : 10
Puncte : 4504
Reputatie : 2
Data de inscriere : 13/08/2012
Re: Sitting in my character to be so
Mi'am făcut timp să trec şi pe aici deoarece m'ai anunţat că l'ai pus. Pot să fac puţin pe criticu?
Păi, puteai să introduce dialogul sec în comvorbire indirectă şi cam atata am să'ţi pun. Mă atrage şi vreau să mai citesc, şti că până nu o să îi fac mai multă reclamă nu o să ai prea mulţi cititori, la 5-6 câţi suntem acum.... Oricum, eu îţi voi urmări ficul şi voi comenta ori de câte ori voi avea ocazia , să nu te superi pe mine
Mely te pupă dulce :*
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Păi, puteai să introduce dialogul sec în comvorbire indirectă şi cam atata am să'ţi pun. Mă atrage şi vreau să mai citesc, şti că până nu o să îi fac mai multă reclamă nu o să ai prea mulţi cititori, la 5-6 câţi suntem acum.... Oricum, eu îţi voi urmări ficul şi voi comenta ori de câte ori voi avea ocazia , să nu te superi pe mine
Mely te pupă dulce :*
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum