Mascota lunii Septembrie
2 participanți
Pagina 1 din 1
Mascota lunii Septembrie
Bună lume! Vă găsesc la prima ediţie a acestui concurs minunat. Să vă văd talentul şi înscrieţivă la acest concurs minunat. Eu, una nu mă pricep la desenat dar poate unii dintre voi pot să mă ajute şi vor să îşi pună mintea la contribuţie şi să'mi creeze o mascotă de toată frumuseţea.
Regulile sunt simple. Vă înscrieţi şi voi mai deschide un topic în care vă veţi posta creaţiile şi acolo, lumea va vota care poză le place mai mult. Aici se fac înscrierile până pe data de 13 septembrie se fac înscrierile iar de pe 13 până pe 15 se vor posta creaţiile şi în aceeaşi zi se vor vota dând pe + din dreapta sus al topicului iar pe 16 se va anunţa câştigătorul iar mascota v'a sta pe scut până pe data de 16 luna viitoare.
PS:Voi apropba concursul la minim 3 înscrieri şi vreau să aibă cât de cât faţă a unui personaj de anime, dacă nu se poate e bun şi aşa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Regulile sunt simple. Vă înscrieţi şi voi mai deschide un topic în care vă veţi posta creaţiile şi acolo, lumea va vota care poză le place mai mult. Aici se fac înscrierile până pe data de 13 septembrie se fac înscrierile iar de pe 13 până pe 15 se vor posta creaţiile şi în aceeaşi zi se vor vota dând pe + din dreapta sus al topicului iar pe 16 se va anunţa câştigătorul iar mascota v'a sta pe scut până pe data de 16 luna viitoare.
PS:Voi apropba concursul la minim 3 înscrieri şi vreau să aibă cât de cât faţă a unui personaj de anime, dacă nu se poate e bun şi aşa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Veniţi cu idei cât mai originale şi cel mai bun să câştige!
Re:Mascota lunii Septembrie
eu as dori sa ma inscriu
Viky smekerita ♥ ♪♫♪♫♪♪- Membru Novice
- Sex : Varsta : 24
Zodiac : Zodiac chinezesc :
Puncte : 4479
Reputatie : 0
Data nasterii : 07/06/2000
Data de inscriere : 02/09/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum