Introducere în lumea bleach
2 participanți
News Anime Forum :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Introducere în lumea bleach
Bleach urmărește viața lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome și un shinigami (în traducere directă ,,zeu al morții”) cu numele de Rukia Kuchiki. Primele părți ale poveștii se desfășoară în jurul acestor personaje. Odată cu desfășurarea evenimentelor, povestea începe să ne dezvăluie mai mult din lumea zeilor morții.
Seria manga a fost adaptată într-un serial animat de televiziune, două OVA, trei filme de animație de lung metraj, un musical rock, numeroase jocuri video, și un set de cărți de joc de colecție. Volumele manga s-au vândut într-un număr de 40 milioane de copii în Japonia, și au ajuns în topul de vânzări de manga din Statele Unite. Adaptarea anime a primit clasificări similare, precum locul 7 în topul celor mai populare anime în Japonia în 2006, și în top zece anime din America din 2006 până în 2008.
Seria manga a fost adaptată într-un serial animat de televiziune, două OVA, trei filme de animație de lung metraj, un musical rock, numeroase jocuri video, și un set de cărți de joc de colecție. Volumele manga s-au vândut într-un număr de 40 milioane de copii în Japonia, și au ajuns în topul de vânzări de manga din Statele Unite. Adaptarea anime a primit clasificări similare, precum locul 7 în topul celor mai populare anime în Japonia în 2006, și în top zece anime din America din 2006 până în 2008.
Re: Introducere în lumea bleach
[b]
Ador Blech
Dar nu credeam ca ca este atat de vizionat...
Abia astept sa am timp sa termin anime-ul...
Dar nu credeam ca ca este atat de vizionat...
Abia astept sa am timp sa termin anime-ul...
Niki~Piki~Riki- Admin
- Sex : Varsta : 24
Zodiac : Zodiac chinezesc :
Puncte : 4794
Reputatie : 2
Data nasterii : 04/02/2000
Data de inscriere : 02/10/2012
Localizare : Pe undeva uitandu-ma la snooker 100%
Joburi/Distractii : Snooker
Stare de spirit : Nu ştiu unde sunt, dar ştiu unde mă duc, Văd numai trepte-n faţa mea şi urc, urc, urc. Și odată ajuns la nori, Nimeni nu mă mai poate convinge să cobor.
Subiecte similare
» Introducere în lumea Naruto
» Introducere in Lumea Anime
» Personajele secundare din lumea oamenilor
» Imagini de tip gif si poze cu Bleach
» Introducere in Lumea Anime
» Personajele secundare din lumea oamenilor
» Imagini de tip gif si poze cu Bleach
News Anime Forum :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum