Subiectul
2 participanți
News Anime Forum :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Subiectul
Povestea începe cu apariția subită a Rukiei Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversația ce rezultă este întreruptă de apariția unui hollow, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenționează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte hollows pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenționat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă hollow cu ușurință.
Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbția aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia și-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când își va recăpăta abilitățile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows și ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society.
Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbția aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia și-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când își va recăpăta abilitățile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows și ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society.
Re: Subiectul
Aceasta este descrierea exacta....
Nici nu pot spune cat de mult iubesc anime-ul asta
Ishida (cred ca asa se scrie) este personajul meu secundar din lumea oamenilo preferat =))
Nici nu pot spune cat de mult iubesc anime-ul asta
Ishida (cred ca asa se scrie) este personajul meu secundar din lumea oamenilo preferat =))
Niki~Piki~Riki- Admin
- Sex : Varsta : 24
Zodiac : Zodiac chinezesc :
Puncte : 4796
Reputatie : 2
Data nasterii : 04/02/2000
Data de inscriere : 02/10/2012
Localizare : Pe undeva uitandu-ma la snooker 100%
Joburi/Distractii : Snooker
Stare de spirit : Nu ştiu unde sunt, dar ştiu unde mă duc, Văd numai trepte-n faţa mea şi urc, urc, urc. Și odată ajuns la nori, Nimeni nu mă mai poate convinge să cobor.
News Anime Forum :: Anime :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum