News Anime Forum
Cum poti cuceri un baiat? Soliaonline

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

News Anime Forum
Cum poti cuceri un baiat? Soliaonline
News Anime Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum poti cuceri un baiat?

3 participanți

In jos

Cum poti cuceri un baiat? Empty Cum poti cuceri un baiat?

Mesaj Scris de MeLyNa12 Mier 03 Oct 2012, 08:41

Nu ma pot considera o experta in materie de dragoste pentru ca nu sunt dar tot timpul am fost buna la teoretica. Chiar daca nu am avut parte de iubire in realitate cred ca stiu cate ceva. Sper sa va ajute aceste sfaturi. Nu sunt un psiholog, dar daca vreti ma puteti intreba.

Pentru fete timide

Cred ca toate dintre noi(fetele timide!) si'a pus intrebarea "Oare cum sa ma bag in seama cu baiatul de care imi place?" Pai, e foarte simplu, daca e unul dintre cei mai buni din clasa poti sa'l rogi sa te ajute cu tema sau exercitiul pa care te'ai incurcat si prin asta il intrebi lucruri personale. Daca e mai slab il "spionezi" (prin spionat ma refer sa te uiti in pauze fe face sau despre ce discuta, daca e in materie de jocuri) o sapt si vezi la ce e bun si apoi il rogi sa te ajute sa devii mai buna la sportul X sau la jocul Y.

Daca esti mai buna ca el?

Pai ori incerci faza cu jocurile, ori te faci mai nesimtita si te bagi in seama, ori astepti toata viata ca sa se indragosteasca de tine sau incerci sa'l farmeci prin timiditatea ta. Asta depinde numai de tine.

Dar daca el e cel mai bun prieten al tau?

Aici vei avea mai multe sanse de castig pentru ca deja ii sti toate gusturile si daca iti place activitati ce ii plac si lui e si mai bine, pentru ca poti vorbi cu el si sa discutati. Daca nu, poti face in asa fel incat sa iu dai de inteles ca il placi pentru ca fiecare fata ii e teama sa fie refuzata. 

Pentru fete mai bagarete.

Aici e mult mai usor. Voi, fetelor care sunteti mai bagarete, vii mai usor, dar parca parca va temeti de un raspuns negativ chiar daca e cel mai bun prieten sau un coleg de clasa. Si oare ce sa faceti?
Incearca cumva sa il atragi pe individ in plasa ta. Cum? Prima si prima data aflii daca ere prietena. Cum? Dupa mai multe discutii cu el despre fete si baieti intreba'l dintr'o data daca are prietena (in caz ca este cel mai bun prieten), daca e un coleg uitate la gesturile lui fata de tine. Daca nu se uita line inseamna ca nu e interesat.
Daca se uita la tine in timpul orelor iar in pauze nici ca te baga in seama ori il interesezi ca prietena ori vrea mai mult cu tine si nu stie ce simti.
In caz ca te apara in timpul orelor/pauzelor, se uita la tine tot timpul si si'l dedica tie inseamna ca te iubeste la nebunie. Incearca sa ii transmiti diresc ca si tu esti interesata de el.

P.S:Stiu cum e sa iubesti un baiat caruia nu ii poti spune pentru ca ma cred urata si stiu ca ceilalti ma vad cu aceeasi ochi. Sper sa va fi ajutat.

Cum poti cuceri un baiat? 2623848302

Ultima editare efectuata de catre MeLyNa12 in Sam 20 Oct 2012, 13:48, editata de 1 ori
MeLyNa12
MeLyNa12
Fondator
Fondator

Sex : feminin Varsta : 27
Zodiac : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
Mesaje Mesaje : 121
Puncte : 3549
Reputatie : 7
Data nasterii : 15/08/1997
Data de inscriere : 04/11/2011
Localizare : Vatra dornei
Joburi/Distractii : Jocuri
Stare de spirit : Good xD

https://fananime.all-up.com

Sus In jos

Cum poti cuceri un baiat? Empty Re: Cum poti cuceri un baiat?

Mesaj Scris de Niki~Piki~Riki Mier 03 Oct 2012, 12:59

Ai scris niste lucruri interesante pe aici...
O sa le folosesc..
Pe la 20 de ani =)))
Momentan eu trebuie sa invat....
Nu am timp de baieti..
Si ca sa ma laud ...
Am luat 10 la chimie cheers
Muriti de ciuda!!!!
Niki~Piki~Riki
Niki~Piki~Riki
Admin
Admin

Sex : feminin Varsta : 24
Zodiac : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
Mesaje Mesaje : 161
Puncte : 4794
Reputatie : 2
Data nasterii : 04/02/2000
Data de inscriere : 02/10/2012
Localizare : Pe undeva uitandu-ma la snooker 100%
Joburi/Distractii : Snooker
Stare de spirit : Nu ştiu unde sunt, dar ştiu unde mă duc, Văd numai trepte-n faţa mea şi urc, urc, urc. Și odată ajuns la nori, Nimeni nu mă mai poate convinge să cobor.

Sus In jos

Mesaj Scris de ღTemariღ Joi 18 Oct 2012, 06:48

Iooi! Ce chestii adevarate scrii.Si cica: Nu ma pot crede e experta. Te pricepi foarte bine. Sincer, nici nu stiu in ce categorie ma aflu.

ღTemariღ
Membru Novice
Membru Novice

Mesaje Mesaje : 3
Puncte : 4422
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum