Voi cum aratati?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Niki~Piki~Riki- Admin
- Sex : Varsta : 24
Zodiac : Zodiac chinezesc :
Puncte : 4794
Reputatie : 2
Data nasterii : 04/02/2000
Data de inscriere : 02/10/2012
Localizare : Pe undeva uitandu-ma la snooker 100%
Joburi/Distractii : Snooker
Stare de spirit : Nu ştiu unde sunt, dar ştiu unde mă duc, Văd numai trepte-n faţa mea şi urc, urc, urc. Și odată ajuns la nori, Nimeni nu mă mai poate convinge să cobor.
metamaniac- Membru Novice
- Sex : Varsta : 30
Puncte : 4472
Reputatie : 1
Data nasterii : 12/05/1994
Data de inscriere : 31/08/2012
Localizare : Galati
Viky smekerita ♥ ♪♫♪♫♪♪- Membru Novice
Puncte : 4478
Reputatie : 0
Data nasterii : 07/06/2000
Data de inscriere : 02/09/2012
Re: Voi cum aratati?
Yoi!
Dupa muuuuuuuult timp am reusit sa ma loghez si eu!
Ma bucur ca ati postat poze cu voi :X:X:X:X
@Viky jmekerita ----> Sunt sigura ca esti draguta, dar daca postezi pozele de pe facebook nu le putem vedea (((
@metamaniac ------> Desi eu nu complementez baieti ( sa fie clar ca e prima si ultima data ) =))). Arati bine si ma bucur sa te avem pe forum... (Multe complimente ti-am zis=))) )
Asa....Acum o poza cu mine de halloween
Eu sunt Andy Biersack, sau trebuia sa fie
De halloween am avut si iubita dar o sa va dau mai multe poze cand o sa le bag pe calculator=)))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dupa muuuuuuuult timp am reusit sa ma loghez si eu!
Ma bucur ca ati postat poze cu voi :X:X:X:X
@Viky jmekerita ----> Sunt sigura ca esti draguta, dar daca postezi pozele de pe facebook nu le putem vedea (((
@metamaniac ------> Desi eu nu complementez baieti ( sa fie clar ca e prima si ultima data ) =))). Arati bine si ma bucur sa te avem pe forum... (Multe complimente ti-am zis=))) )
Asa....Acum o poza cu mine de halloween
Eu sunt Andy Biersack, sau trebuia sa fie
De halloween am avut si iubita dar o sa va dau mai multe poze cand o sa le bag pe calculator=)))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Niki~Piki~Riki- Admin
Stare de spirit : Nu ştiu unde sunt, dar ştiu unde mă duc, Văd numai trepte-n faţa mea şi urc, urc, urc. Și odată ajuns la nori, Nimeni nu mă mai poate convinge să cobor.
Multumesc , multumesc , dar sunt inscris de un "pic" , si de postat , n-am postat , topicuri noi n-am facut , ca nu prea sunt baieti pe forum cu care sa-mi impart gandurile barbatesti ) , asa ca citesc si postez cand mi se pare mai potrivit, daca am unde.
Imi place c-ai postat o poza cu tine ( chiar mai multe de fapt ) daca zici ca "ti se vede grasimea" . Din perspectiva mea arati mai mult decat ok . Poate vad posturi pe aici ca "sunt prea ...grasa" ca ma supar.
Prefer sa fiu "gardianul" din umbra
Imi place c-ai postat o poza cu tine ( chiar mai multe de fapt ) daca zici ca "ti se vede grasimea" . Din perspectiva mea arati mai mult decat ok . Poate vad posturi pe aici ca "sunt prea ...grasa" ca ma supar.
Prefer sa fiu "gardianul" din umbra
metamaniac- Membru Novice
- Sex : Varsta : 30
Puncte : 4472
Reputatie : 1
Data nasterii : 12/05/1994
Data de inscriere : 31/08/2012
Localizare : Galati
Yoi! Yoi! Yoi!
Am revenit dupa o lungaaaaaaa perioada de repaus =)))
◆ metamaniac ---> Pe onoarea mea jur ca nu mai scot nici un cuvant care sa te deranjeze=))) Cand o sa imi reglez problemele cu pc-ul o sa pun special pentru tine poze de cand eram mica si frumoasa foc=))))
◆ Viky smekerita ---> Deci..eu sunt vrajitoare =))) Am prevazut eu ca esti superba... Vai dar ce superba.. Vrei sa te mariti cu mine?? Glumesc =))) Sunt logodita cu colega mea Iulia .....
Cam atat am avut sa va spun....
よく生きるために!私たちはあなたを愛しています!
Am revenit dupa o lungaaaaaaa perioada de repaus =)))
◆ metamaniac ---> Pe onoarea mea jur ca nu mai scot nici un cuvant care sa te deranjeze=))) Cand o sa imi reglez problemele cu pc-ul o sa pun special pentru tine poze de cand eram mica si frumoasa foc=))))
◆ Viky smekerita ---> Deci..eu sunt vrajitoare =))) Am prevazut eu ca esti superba... Vai dar ce superba.. Vrei sa te mariti cu mine?? Glumesc =))) Sunt logodita cu colega mea Iulia .....
Cam atat am avut sa va spun....
よく生きるために!私たちはあなたを愛しています!
Niki~Piki~Riki- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum